Kerhotuotteen Tuotevalikoima

Perustuotevalikoimamme koostuu noin 250 pohjatuotteesta, jotka hankimme samalta toimittajalta. Valikoima elää koko ajan ja on niin suuri, että selattavan katalogin ylläpitäminen ei ole järkevää. Lisäksi, jos tästä valikoimasta ei löydy juuri teidän haluamaanne tuotetta, voimme yrittää löytää sen muilta toimittajilta, jolloin mahdollinen valikoima kasvaakin jo useilla sadoilla tuotteilla.

Kannattaa siis ottaa meihin yhteyttä ja kertoa omista toiveista, niin me kerromme onko meillä toiveita vastaavaa pohjatuotetta tarjolla, tai voimme ehdottaa jotain, mikä on mahdollisimman lähellä.

Esimerkiksi t-paidoissa meillä on perusvalikoimassamme 19 eri mallia. On edullista peruspaitaa, unisex-malleja, naisten malleja, luomua, farkkukangasta, v-aukkoista, teknistä... Näitä saa yhdellä painatuksella, kahdella painatuksella, joihinkin saa halutessaan myös hihoihin painatukset, joihinkin saa vaihtoehtoisesti brodeerauksen, joissakin malleissa se on ainoa vaihtoehto... Näiden t-paitojen lisäksi on useita hihattomia, löytyy crop toppeja, sekä pitkähihaisia. Tuotteen hinta sitten riippuu valitusta pohjatuotteesta, mahdollisista lisäpainatuksista (yksipuoleinen painatus kuuluu aina perushintaan), mahdollisesta personoinnista ja tietysti myös siitä, haluaako sopimusasiakkaamme itselleen provisiota myydyistä tuotteista.

Huppareita löytyy suoraan 10 eri mallia: pään yli vedettäviä, vetoketjullisia, paksuja, ohuita, luomua, crop toppia, hupparimekkoa jne.

Hatuissa löytyy suoraan 17 eri lippismallia, 5 erilaista pipoa, kalastajanhattu. Perusvalikoimassamme kaikki hatut saa ainoastaan brodeerauksella, paitsi yksi pipo on ns. all-over-print -malli, jossa siis koko kaksikerroksinen kangaspipo painetaan kankaalle, leikataan ja ommellaan tilauksesta.

Tässä linkki pienimuotoiseen PDF-katalogiin